Σε Αργυρούπολη – Ελληνικό η Ρένα Δούρου: Ρ. Δούρου : Η ελλειμματική χρηματοδότηση από Κυβέρνηση και Περιφέρεια των έργων, σημαίνει αδιαφορία για τις τοπικές κοινωνίες

(Πηγή: thefaq.gr)

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αργυρούπολης – Ελληνικού, Γιάννη Κωνσταντάτο είχε η Ρένα Δούρου στο Δημαρχείο της πόλης. Στη συνάντηση μετείχαν οι Περιφερειακές Σύμβουλοι της Δύναμης Ζωής, Βάσω Βερελή και Νατάσα Κατρανίδου, ο πρώην Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της Παράταξης Συν-πόρευση, Θεόδωρος Μπούφης, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νοτίου Τομέα, Λεωνίδας Μύαρης, ο Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελληνικού, Βασίλης Βάσιος και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Φωτεινή Καρυστινάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τόσο η πορεία των έργων που χρηματοδότησε στον Δήμο η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής όσο και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.