Σφοδρή επίθεση Νίκου Παππά στην κυβέρνηση για το νέο επικοινωνιακό σόου Γεραπετρίτη σε ρόλο μηχανοδηγού τρένου της Hellenic Trains: “Προσβάλλει τους πολίτες”

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 3.04.23, 12:35Μετεκλογικό “μήνυμα” συνεργασίας Ανδρουλάκη ανοίγει το δρόμο της προοδευτικής διακυβέρνησης: “Η υπόθεση των υποκλοπών δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά, ούτε και ποινικά” 3.04.23, 12:33Καταδικαστικός ο Γερμανικός Τύπος κατά Μητσοτάκη για τον φράχτη στον Έβρο: “Κινείται η Ελλάδα προς τον «ορμπανισμό»; “ 3.04.23, 11:27“Από τη Γαλλία ως τη Θεσσαλονίκη τα καθεστώτα ρίχνουν οι λαοί”: Ο επικήδειος της κυβέρνησης των ιδιωτικοποιήσεων έγινε χθες μπροστά στον Λευκό Πύργο! “Defend Water” … 3.04.23, 11:20“Βόμβα” Κύρτσου για τις επιθέσεις Γεωργιάδη σε Δένδια: “Θα πάρει το δαχτυλίδι του Μητσοτακισμού την επόμενη των εκλογών και θα επιτεθεί στους καραμανλικούς”! 2.04.23, 13:24Στο σπίτι του κρεμασμένου… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.