Κομοτηνή: Πολιτική κόντρα για την επέμβαση των ΜΑΤ στη Νομική – Διαψεύδει ο κοσμήτορας ότι έγινε κατ’ εντολή της πρυτανείας

(Πηγή: www.tanea.gr)

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τις εικόνες ντροπής στη Νομική Κομοτηνής. Εκπαιδευτικοί, γονείς, σπουδαστές και κόμματα καταγγέλλουν ότι ασκήθηκε αδικαιολόγητη αστυνομική βία εις βάρος φοιτητών στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα (5/2) στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, κατά τη διάρκεια των οποίων προσήχθησαν 18 άτομα.

Σε βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι άντρες των ΜΑΤ να προχωρούν σε βιαιοπραγίες και να απομάκρυναν άτομα από τη Νομική, που τελούσε υπό κατάληψη μετά από απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου ενάντια στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

«Δηλώνουμε καθαρά ότι η τρομοκρατία δε θα περάσει, οι φοιτητές δεν τρομοκρατούμαστε. Χτυπούσαν φοιτητές για να τους βγάλουν από την σχολή», αναφέρουν… Πηγή (Πηγή: www.tanea.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.