Μπροστά στις τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο της Ικαρίας, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει ηχηρό μήνυμα: Να σταματήσει η εγκατάλειψη στις νησιωτικές περιοχές που δεν ανήκουν στη «βαριά βιομηχανία του τουρισμού» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Στην Ικαρία για δεύτερη ημέρα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας (Άγιος Κήρυκος), όπου άκουσε τους εργαζόμενους να του περιγράφουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε τέλος, συνάντηση και με τον δήμαρχο Ικαρίας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο λιμάνι της Ευδήλου στην Ικαρία, στη μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ιστορία του νησιού όπως περιγράφουν οι κάτοικοι, στέλνοντας μήνυμα να μπει τέλος «στο ζόφο του καθεστώτος Μητσοτάκη».

-Διαβάστε επίσης: Αλέξης Τσίπρας για Μητσοτάκη: “Ο βασιλιάς των δημοσκοπήσεων είναι γυμνός – Ανάγκη να απαλλαγούμε πριν να είναι αργά”

«Αναισθησιολόγο δεν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.