Έπαθε Τραμπ και Πούτιν … η ΕΕ!Φον ντερ Λάιεν: “Το κρατικό Russia Today και το Sputnik, καθώς και οι θυγατρικές τους δεν θα μπορούν πλέον να διαδίδουν τα ψέματά τους για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο του Πούτιν και να δούμε διχασμό στην Ένωσή μας”

(Πηγή: thefaq.gr)

Λογοκρισία στην διακίνηση ειδήσεων – έστω κι αν κάποιοι τις θεωρούν μερικές φορές προπαγανδιστικές – επιβάλλει η ΕΕ, στην κάλυψη του πολέμου της Ουκρανίας, αφού “κατεβάζει τον γενικό” για το Russia Today και το Sputnik, επιτρέποντας πλέον την ενημέρωση για τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης μόνον από τα Δυτικά Μέσα, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των κρατικών των χωρών του ΝΑΤΟ που συμμετέχουν έμμεσα στον πόλεμο στο πλευρό της Ουκρανίας. Αλλά και στα ουκρανικά ΜΜΕ!

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε κοινή δήλωση που έκανε με τον Ύπατο Εκπρόσωπο Ζοζέπ Μπορέλ., αφού επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε δημοσιεύσει χθες το The FaQ,  καθώς… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.