Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων Ρωσίας – Ουκρανίας: Συμφώνησαν για τρίτο γύρο και ανθρωπιστικούς διαδρόμους

(Πηγή: thefaq.gr)

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των διαπραγματεύσεων Ρωσίας – Ουκρανίας, συμφώνησαν από κοινού και τρίτο γύρο συνομιλιών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη συνάντηση στο Μπελοβέζσκαγια Πούσκα στη Λευκορωσία.

Όπως δήλωσε στο Reuters Ουκρανός αξιωματούχος, οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας δεν έχουν φέρει, μέχρι στιγμής, τα επιθυμητά αποτελέσματα, ωστόσο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα υπάρξει και τρίτος γύρος διαπραγματεύσεων σύντομα και ένα από κοινού άνοιγμα ανθρωπιστικών διαδρόμων για την απομάκρυνση των αμάχων με πιθανή μια προσωρινή κατάπαυση πυρός.

Η Ρωσική Ομοσπονδία και η Ουκρανία συζήτησαν λεπτομερώς ανθρωπιστικά, στρατιωτικά ζητήματα και το θέμα μιας μελλοντικής πολιτικής διευθέτησης, είπε ο Βολοντίμιρ… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.