Είδαν τον χάρο με τα μάτια τους! Ουκρανοί πολιτοφύλακες σημάδεψαν με το όπλο, απείλησαν και κράτησαν τους ρεπόρτερ του Open στο Κίεβο γιατί τραβούσαν πλάνα από παιδιά σε παιδική χαρά. (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Δύσκολες στιγμές έζησε το συνεργείο του OPEN στο Κίεβο με τον απεσταλμένο του καναλιού, δημοσιογράφο Χρήστο Νικολαϊδη και τον εικονολήπτη Δημήτρη Αλεξάκη, που καλύπτουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Παραστρατιωτικοί της ουκρανικής πολιτοφυλακής στο Κίεβο απείλησαν με όπλα τραμπούκισαν και κράτησαν τους ρεπόρτερ του Open  γιατί τραβούσαν πλάνα από παιδιά σε παιδική χαρά.

«Μας πλησίασαν πολιτοφύλακες και αστυνομικοί. Κάποια στιγμή ο ένας από τους πολιτοφύλακες, που ήταν πολύ εκνευρισμένος σήκωσε το όπλο του και σημάδεψε τον Δημήτρη», περιέγραψε ο Χρήστος Νικολαΐδης, αναφερόμενος στον εικονολήπτη του OPEN. «Τα πράγματα ήταν “λίγο δύσκολα” αλλά το ξεπεράσαμε. Ο Δημήτρης κράτησε την ψυχραιμία του. Προσπάθησα να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.