“Σκαμπίλι” ΣΥΡΙΖΑ στην “έκθεση ιδεών” Μητσοτάκη και το νέο “στρίβειν δια του αρραβώνος” για τον έλεγχο της αισχροκέρδειας και την άμεση μείωση του ΕΦΚ καυσίμων όπως σε 18 χώρες της ΕΕ: «Ας σταματήσει να είναι ο πρωθυπουργός της δικαιολογίας»

(Πηγή: thefaq.gr)

Από την πρώτη στιγμή της έκρηξης ανατιμήσεων στο ρεύμα και το φυσικό αέριο, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά έλεγχο των τιμών ρεύματος και ρύθμιση της αγοράς ενέργειας με αξιοποίηση της ΔΕΗ ώστε να σταματήσει η αισχροκέρδεια και να επιβιώσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Εδώ και έξι μήνες, πολύ πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο κ. Μητσοτάκης το αρνείται και χλευάζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για «παροδικό φαινόμενο», «ακατάσχετη παροχολογία» και «λεφτόδεντρα».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζοντας ότι «θέλει απίστευτο θράσος να μιλά κατόπιν εορτής για πλαφόν στα κέρδη στην ενέργεια» αυτός «που τόσο καιρό το αρνείται και έχει επιτρέψει το όργιο αισχροκέρδειας στα καρτέλ κάνοντας την Ελλάδα αρνητική πρωταθλήτρια Ευρώπης… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.