“Κόλαση”! «Έδωσε» Μητσοτάκη και Γεωργιάδη για Novartis η Τουλουπάκη στο Ευρωκοινοβούλιο – Χυδαιότητα Ασημακοπούλου που την ρωτούσε “με τι χρήματα ταξίδεψε” !

(Πηγή: thefaq.gr)

Σκανδαλώδεις και κατ’ εξακολούθηση παραβιάσεις του κράτους δικαίου στην Ελλάδα» κατήγγειλε η Ελένη Τουλουπάκη στην Επιτροπή κατά της Διαφθοράς του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, την οποία ενημέρωσε σχετικά με την δίωξη της στην Ελλάδα για τις έρευνες που έκανε ως εισαγγελέας διαφθοράς για το σκάνδαλο Novartis.

Η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, που κλήθηκε σε ακρόαση ύστερα από σχετική αίτηση στην Επιτροπή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέλιου Κούλογλου, ενημέρωσε λεπτομερώς τους ευρωβουλευτές για το τι συνέβη με το σκάνδαλο Novartis και πώς κατέληξε να διώκεται.

«Ήμουν η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς στην Ελλάδα, που ερεύνησα την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Νοvartis, η οποία ήταν διεθνούς ενδιαφέροντος, καθώς η Ελλάδα, μεταξύ άλλων, ως χώρα αναφοράς,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.