Είναι που η κυβέρνηση δεν μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για να ενισχύσει το ΕΣΥ… ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση-σοκ κατά 32,44% στους θανάτους στην Ελλάδα τις 5 πρώτες βδομάδες του ’22!

(Πηγή: thefaq.gr)

Σοκάρουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με τα οποία καταγράφεται στη χώρα μας τις πρώτες 5 εβδομάδες του νέου έτους (2022) άλμα θανάτων (συμπεριλαμβανομένων και των θυμάτων του κορονοϊού). Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρομακτική αύξηση κατά 32,44% ή κατά 4.190 θανάτους, γεγονός που ξεντροπιάζει ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία δήλωσε την Πέμπτη ανερυθρίαστα πως «δεν θα μειώσουμε τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί τότε θα έπρεπε να κοπούν κονδύλια από τη χρηματοδότηση της Υγείας»… που να μην χρηματοδοτούσαν το ΕΣΥ λοιπόν…

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ εκθέτουν ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση και την εγκληματική διαχείριση του ΕΣΥ καθώς χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.