Σπασμένο τηλέφωνο και … αλληλοκατηγορίες για τον θάνατο του δημοσιογράφου – «Τον πυροβόλησαν στον λαιμό» λέει ο φίλος του

(Πηγή: thefaq.gr)

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Χουάν Αρεντόντο ο οποίος πυροβολήθηκε χαμηλά στην πλάτη ενώ βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον δημοσιογράφο Μπρεντ Ρενό, ο οποίος όμως έπεσε νεκρός από τα πυρά. Η επίθεση στους δημοσιογράφους έγινε στο βορειοδυτικό προάστιο του Κιέβου Ιρπίν. Το Κίεβο κατηγορεί ευθέως τον ρωσικό στρατό για δολοφονία δημοσιογράφου, ενώ η ρωσική πλευρά -ανεπίσημα- σχολιάζει ότι δεν υπήρχαν ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή.

Ο Αρεντόντο ανέφερε στην Ιταλίδα δημοσιογράφο Αναλίζα Καμίλι λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, ότι βρίσκονταν σε σημείο ελέγχου των Ρώσων όταν δέχτηκαν τα πυρά, σύμφωνα με το SkyNews. Ο οδηγός τους έκανε αναστροφή αλλά οι στρατιώτες συνέχισαν να πυροβολούν, είπε. Όπως εξήγησε, ο συνάδελφός του (Ρενό) χτυπήθηκε στο λαιμό και παρέμεινε στο έδαφος μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο ο τραυματίας δημοσιογράφος σχολίασε για το αιματηρό περιστατικό. «Ήμασταν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.