Κραυγή αγωνίας από βενζινοπώλες στον Αλέξη Τσίπρα: «Μείωση της φορολογίας για να καταπολεμηθεί το λαθρεμπόριο. Τώρα κερδισμένοι βγάινουν μόνο οι κλέφτες»

(Πηγή: thefaq.gr)

Η αγορά έχει φύγει από τα χέρια των ελέγχων αποκάλυψαν οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών – Ο κόσμος παραμιλάει από τις αυξήσεις ανέφερε καταστηματάρχης

Για δραματική κατάσταση στα καύσιμα έκαναν λόγο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) Θέμης Κιουρτζής και ο αντιπρόεδρος της ΕΝΒΕΘ, Χρήστος Σταυράκης σε συνάντηση που είχαν με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη.

Τόνισαν πως η τεράστια αύξηση των τιμών των καυσίμων έχει οδηγήσει στη πτώση της κατανάλωσης κατά 20 έως 25%, υπογραμμίζοντας πως «θα πρέπει να εξυγιάνουμε την αγορά μειώνοντας φόρους». «Όταν μειώνουμε την τιμή είναι λογικό να αυξάνονται οι καταναλώσεις…. Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.