Η πιο εύκολη συνταγή για κρεμ μπρουλέ που έχετε φτιάξε ποτέ – Θέλει μόνο τρία υλικά

(Πηγή: thesstoday.gr)

Η ιστορική προέλευση της Crème Brûlée αποτελεί μήλον της έριδος για δύο χώρες, τη Γαλλία και την Αγγλία. Κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά ποια χώρα κατέχει τα πρωτεία στην παρασκευή αυτού του γλυκού, αν και τις δεκαετίες του 1970 και 1980 ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής ως επιδόρπιο στην Αγγλία. Το όνομά της “Crème Brûlée” («καμένη κρέμα») καθιερώθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, ενώ η πρώτη της εμφάνιση σε βιβλίο μαγειρικής έγινε το 1691 από τον Γάλλο σεφ François Massialot.

ΠροηγούμενοΖελένσκι: Είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με Πούτιν-Αν αποτύχουν θα έχουμε τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Από όπου κι αν προέρχεται αυτό το λαχταριστό… Πηγή (Πηγή: thesstoday.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.