«Κολλάει» στον τοίχο τον «πολεμοχαρή» Μητσοτάκη η δημοσκόπηση Public Issue: Πάνω από τους μισούς διαφωνούν με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία – Οργή των πολιτών για τη στάση της κυβέρνησης στον πόλεμο (photos)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ισχυρό χαστούκι» στον «πολεμοχαρή» πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Public Issue για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης, χαρακτήρισε «ηθική» την αποστολή όπλων στην Ουκρανία και μάλιστα παραδέχτηκε ότι ήταν προσωπική του απόφαση, καθώς σε συνέντευξη στον Alpha είχε πει «δεν διαβουλεύομαι για να πάρω τέτοιες αποφάσεις».

Η οργή των πολιτών για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι φανερή, καθώς 7 στους 10 διαφωνούν με την αποστολή όπλων, ενώ αντίστοιχο ποσοστό δηλώνει δυσαρεστημένο με τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ένα συντριπτικό 67% διαφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει «στρατιωτική… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.