Αποστομωτικά τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ για την πραγματική πορεία της οικονομίας επί Μητσοτάκη: Υπερτερούν οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα το α’ δίμηνο του έτους – Οι μισές προσλήψεις με ελαστικές μορφές απασχόλησης

(Πηγή: thefaq.gr)

Μια άλλη σκοτεινή εικόνα, εντελώς διαφορετική από την επίπλαστη ελπιδοφόρα που θέλει να παρουσιάζει η κυβερνητική προπαγάνδα με τη συνέργεια των φιλοκυβερνητικών ,Μέσων, αποκαλύπτουν τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ για το πρώτο δίμηνο τους έτους.

Συγκεκριμένα αν και είναι θετικό το ισοζύγιο για το Φεβρουάριο, εντούτοις μειωμένη κατά 10.615 θέσεις εργασίας είναι η απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα σύμφωνα με τα στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Πιο αναλυτικά, κατά τον περασμένο μήνα οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 153.768 ενώ οι αποχωρήσεις σε 138.579 (68.398 οικειοθελείς αποχωρήσεις και 70.181 καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου). Συνεπώς το ισοζύγιο του Φεβρουαρίου ήταν θετικό κατά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.