Εκκίνηση την Παρασκευή για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τις ψηφοφορίες! Π. Σκουρλέτης: “Δεν συμφωνώ με την απευθείας εκλογή” – Νίκος Παππάς: “Πρωτοποριακή η πρόταση Τσίπρα, αν δεν τολμήσουμε δεν θα τα καταφέρουμε! Κόρμπιν-Σάντερς δείχνουν τον δρόμο”

(Πηγή: thefaq.gr)

Εκκινούν, την Παρασκευή, οι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή των 5.000 περίπου αντιπροσώπων από τις Οργανώσεις Μελών στις 70 Νομαρχιακές όλης της χώρας για το 3ο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 14 έως και τις 17 Απριλίου.

Την Τρίτη που μας πέρασε έληξε και η ημερομηνία εγγραφής νέων μελών (πλησιάζουν πλέον τις 60.000) με δεδομένο ότι από τη στιγμή που ξεκινούν οι ψηφοφορίες για την εκλογή Συνέδρων δεν μπορεί να εγγραφούν νέα μέλη.

Σε αυτήν τη φάση ζητούμενο παραμένει η έγκριση από το σώμα του Συνεδρίου των προτάσεων Τσίπρα για εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τα μέλη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.