Επιστολή “ράπισμα” του ΚΚΕ στον Τασούλα: “Λέμε όχι στον Ζελένσκι στην Ελληνική Βουλή το ίδιο θα λέγαμε και για τον Πούτιν ή τον Μπάϊντεν …” – Σφοδρή κριτική στον Ουκρανό πρόεδρο

(Πηγή: thefaq.gr)

Την πρόθεσή τους να μη συμμετάσχουν στην ειδική συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής (7/4), στη οποία θα απευθυνθεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι, γνωστοποίησαν οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του σώματος, Κ. Τασούλα, οι βουλευτές του ΚΚΕ τονίζουν ότι “η καταδίκη της απαράδεκτης εισβολής και του ιμπεριαλιστικού πολέμου που διεξάγει η Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας, και ταυτόχρονα η αλληλεγγύη προς τον λαό της Ουκρανίας, δεν έχει καμία σχέση με την οποιαδήποτε στήριξη στον Πρόεδρο Β. Ζελένσκι.

Και η συγκεκριμένη συνεδρίαση έχει τέτοια ακριβώς χαρακτηριστικά καθότι και ο Ζελένσκι είναι μέρος του προβλήματος, επικεφαλής μιας αντιδραστικής… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.