Μετά τη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία, και ημερίδα στις 4/4 από την «Πρωτοβουλία για την Ειρήνη»: Η φωνή της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας που δεν παρασύρεται από νέους διαχωρισμούς στρατοπέδων, να ακουστεί πιο ισχυρή από τον εφιαλτικό θόρυβο των όπλων!

(Πηγή: thefaq.gr)

Στον απόηχο της μεγάλης αντιπολεμικής συναυλίας που διοργανώθηκε στις 29/3 στα Προπύλαια, και συγκέντρωσε δεκάδες καλλιτέχνες που ένωσαν τις φωνές τους κατά του πολέμου και πάνω από 30.000 κοινό, η «Πρωτοβουλία για την Ειρήνη» διοργανώνει ημερίδα με τη φιλοδοξία να αποτελέσει την αφετηρία μιας μεγάλης προσπάθειας να υπάρξει ένα κίνημα ειρήνης στη χώρα μας, ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τη διάχυση του πολέμου, τους υπερ-εξοπλισμούς, την προσφυγιά, τη φτωχοποίηση και την περιβαλλοντική καταστροφή.

Μαζί με την αμέριστη Αλληλεγγύη στα θύματα και τους πρόσφυγες του ουκρανικού λαού και τις γενναίες αντιπολεμικές φωνές στη Ρωσία, να ακουστεί η φωνή των μεγάλων… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.