Κάτι που δεν θα ακούσετε ποτέ στα κανάλια… «Πώς νιώθετε που αξιοποιείτε την πανδημία για να κερδίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην υγεία;» Άγρια «γιούχα» από γιατρούς στον Πλεύρη έξω από το Θριάσιο τη μέρα που έχουμε άλλους 62 νεκρούς! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Επιμένει σε σκληρούς δείκτες η πανδημία στη χώρα αφού 2 χρόνια μετά, μετράμε ακόμα καθημερινά πάνω από 60 θανάτους. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Πλεύρη επιδίδεται σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα – επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα» – αφού ο υπουργός Υγείας, έφτασε σήμερα στο Θριάσιο νοσοκομείο για να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη πτέρυγα των κεντρικών χειρουργείων του νοσοκομείου – πτέρυγα που αναρωτιόμαστε πώς θα λειτουργεί, αφού η κυβέρνηση δεν προσλαμβάνει ούτε νοσηλευτές, ούτε τραυματιοφορείς, ούτε αναισθησιολόγους. Σημειώνεται πως η ανακαινισμένη πτέρυγα είναι δωρεά των Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου. Χρήματα άλλωστε οι ίδιοι για το ΕΣΥ ούτε έδωσαν, ούτε πρόκειται να δώσουν…

Η…… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.