Στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας! Αν δεν ζητάς εκλογές θέλεις να παραμείνει στην εξουσία κυβέρνηση Μητσοτάκη για να συνεχίσει να λεηλατεί την κοινωνία. Πρέπει να βάλουμε όμως ένα τέλος, ένα φραγμό σε αυτό τον κατήφορο

(Πηγή: thefaq.gr)

Είναι προφανές ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα τώρα είναι ένα σχέδιο έκτακτης ενίσχυσης της κοινωνίας και όχι των καρτέλ. Αυτό το σχέδιο όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρόκειται ποτέ να το λάβει, διότι έχει δεσμεύσεις με τα συμφέροντα. Όσο παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας, αδιαφορώντας για την κοινωνική λεηλασία, τόσο θα συσσωρεύονται δεινά για τους εργαζόμενους, τους μισθωτούς, τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Κατά την περιοδεία του στην κεντρική αγορά στο Ηράκλειο Κρήτης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με καταστηματάρχες και καταναλωτές για την κατάσταση στην αγορά, τις εκρηκτικές διαστάσεις που λαμβάνει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.