Φοβούνται να κυκλοφορήσουν γιατί γνωρίζουν την οργή του κόσμου! Τριτοκοσμικές σκηνές στο Θριάσιο με τοίχος αστυνομικών ΟΠΚΕ να συνοδεύουν στους διαδρόμους τον Πλεύρη! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

“Φοβούνται να κυκλοφορήσουν γιατί γνωριζουν την οργη του κόσμου. Τοίχος αστυνομικών για την προστασία του Πλεύρη μέσα σε νοσοκομειο. Εικόνες αυταρχικού καθεστωτος”

Φοβούνται να κυκλοφορήσουν γιατί γνωριζουν την οργη του κόσμου.Τοίχος αστυνομικών για την προστασία του Πλεύρη μέσα σε νοσοκομειο.Εικόνες αυταρχικού καθεστωτος pic.twitter.com/SbkmTqJjaU
— Marka2 (@Marka2_) April 5, 2022

Αίσθηση προκάλεσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό – αλλά και σάλο στα social media – η είσοδος του Θάνου Πλεύρη στο Θριάσιο με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Ο υπουργός Υγείας ο οποίος πήγε χθες στο νοσοκομείο για να εγκαινιάσει ανακαινισμένη πτέρυγα των κεντρικών χειρουργείων του νοσοκομείου– δωρεά των Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου- εμφανίστηκε μέσα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.