Απεργία: Η χώρα κατεβάζει ρολά και απαντά στην ακρίβεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ – Κανονικά οι πτήσεις

(Πηγή: www.documentonews.gr)

«Εδώ και 14 χρόνια, οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους τα βάρη μιας βαθιάς κρίσης που επηρέασε τα εισοδήματα αλλά και τις ζωές όλων. Τα χρόνια πέρασαν η κρίση διαρκώς βαθαίνει, τα βάρη παραμένουν, τα δικαιώματα συρρικνώνονται» τονίζει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της.

Την δική τους απάντηση στην ακρίβεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη δίνουν σήμερα στους δρόμους εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και συνταξιούχοι με κεντρικά συνθήματα «ο μισθός δεν φτάνει, ο λογαριασμός δεν βγαίνει».

ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία διεκδικώντας μεταξύ άλλων, αύξηση μισθών, μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους ενώ στο χορό των κινητοποιήσεων έχουν μπει και οι φοιτητικές παρατάξεις, εργατικά σωματεία,… Πηγή (Πηγή: www.documentonews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.