Απίστευτη ομολογία “γκάφας” Μητσοτάκη, αφού πρώτα λεηλάτησε τις τσέπες των καταναλωτών: Παράταση λιγνιτικών μονάδων έως το 2028 – Αύξηση 50% της παραγωγής ενέργειας από λιγνίτη … ανακοίνωσε στην Κοζάνη

(Πηγή: thefaq.gr)

Μεγαλειώδης “κωλοτούμπα”, την οποία κομψά … αποκαλεί ” προσαρμογή του ενεργειακού πλάνου λόγω κρίσης “, πραγματοποίησε σήμερα στην Κοζάνη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφού πρώτα όμως έκανε την ζημιά με το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων όταν όλοι (ΣΥΡΙΖΑ, συνδικαλιστές, καταναλωτές ) του φώναζαν να μην το κανει, και ενώ η ενεργειακή ακρίβεια που ήρθε σαν αποτέλεσμα της σχεδόν ολοκληρωτικής εξάρτησης από το λόμπι του φυσικού αερίου, λεηλάτησε τις τσέπες των καταναλωτών! Και βέβαια ο Πρωθυπουργός προχώρησε … σε αυτή την άτακτη υποχώρηση κάτω από τις πιέσεις των Βρυξελλών για εναλλακτικές μορφές ενέργειας στην εξάρτηση από το ρωσικό αέριο και αφού… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.