Είχαν ρημάξει τα Smart στα νότια Προάστια!

(Πηγή: www.newsauto.gr)

Συνελήφθησαν δύο άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές εξαρτημάτων αυτοκινήτων σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Γλυφάδα και Ηλιούπολη.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης και των διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, οι ανωτέρω είχαν συγκροτήσει, τουλάχιστον από τις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους, εγκληματική ομάδα που προέβαινε στην κλοπή εξαρτημάτων από σταθμευμένα οχήματα, συγκεκριμένης μάρκας (Smart) , σε περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής (Άλιμος, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Ηλιούπολη).

Ως προς τον τρόπο δράσης, τα μέλη της συμμορίας… Πηγή (Πηγή: www.newsauto.gr)

1 Σχόλιο

  1. Ολα τα σμαρτ που κυκλοφορουν με φιμε τζαμια και δυνατη μουσικη ειναι σιγουρα κλεμενα και πρεπει να ασχοληθει η αστυνομια πιο πολυ μαζι τους
    Γυφτοι και αλλοδαποι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.