Τελικά ποιος λέει αλήθεια;; «Άκυρο» έφαγε σήμερα ο Άδωνις από τον πρωθυπουργό όταν έλεγε πως «για τις τιμές του ρεύματος δεν φταίει η απολιγνιτοποίηση» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Δεν συννενοήθηκαν καλά όπως φαίνεται, Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης για το ζήτημα της απολιγνιτοποίησης στη χώρα όσον αφορά στην ακρίβεια της τιμής του ρεύματος…

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν λίγες μέρες διατυμπάνιζε πως ο λιγνίτης δεν πρόκειται να βοηθήσει στο να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια στην τιμή του ρεύματος και ουσιαστικά να πέσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «για τις τιμές του ρεύματος δεν φταίει η απολιγνιτοποίση».

Ωστόσο, σήμερα Τετάρτη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακριβώς το αντίθετο, διαψεύδοντας τον υπουργό Ανάπτυξης. Ο ίδιος – αφού πρώτα λεηλάτησε τις τσέπες των καταναλωτών – διαφήμισε την «προσαρμογή του ενεργειακού πλάνου λόγω κρίσης» και στο πλαίσιο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.