“Φωτιά” βάζει η αποκάλυψη της Θεοδώρας Τζάκρη: “Μητσοτάκης και Τασούλας είχαν δει το βίντεο με τους 2 Αζόφ 1 ώρα πριν” – Μονόδρομος η παραίτηση Τασούλα πλέον

(Πηγή: thefaq.gr)

Ιστορική ντροπή και πρωτοφανής ατίμωση του Ελληνικού Κοινοβουλίπου από την παραχώρηση βήματος για να απευθυνθούν στον ελληνικό λαό, στα δύο μέλη του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ, από τον Πρωθυπουργό και τον ΠτΒ!

Οκ. Τασούλας είχε το βίντεο σχεδόν μία ώρα νωρίτερα και το είχε δει με τον κ. Μητσοτάκη» καταγγέλλει η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Αρμόδια για τον Ελληνισμό της Διασποράς, Θεοδώρα Τζάκρη, αναφορικά με τη σημερινή ομιλία του Β. Ζελένσκι στη Βουλή και την ντροπιαστική για την Ελλάδα παρέμβαση των δύο μελών του ακροδεξιού τάγματος του Αζόφ.

Η ίδια μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της Βουλής κ. Τσούλας «δεν νομιμοποιείται να ευτελίζει το ελληνικό κοινοβούλιο και τον αντιφασιστικό αγώνα του ελληνικού λαού, δίνοντας τον λόγο σε έναν δηλωμένο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.