Μυστηριώδης δήλωση Πεσκόφ ότι η “επιχείρηση” στην Ουκρανία μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες! “Αποσυρθήκαμε από το Κίεβο σε ένδειξη καλής θέλησης – Η Μαριούπολη θα απελευθερωθεί”

(Πηγή: thefaq.gr)

Ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει η Ρωσία τις «επιχειρήσεις» στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες άφησε για πρώτη φορά ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στο βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι Sky News.

Ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχθηκε ότι υπάρχουν «σημαντικές» απώλειες ρωσικών στρατευμάτων από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία, λέγοντας στο Sky News ότι ο θάνατός τους αποτελεί «τραγωδία».

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, στην πρώτη του ραδιοτηλεοπτική συνέντευξη σε δυτικά μέσα ενημέρωσης μετά την εισβολή, δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία ελπίζει ότι «αυτή η επιχείρηση» θα επιτύχει τους στόχους της «τις επόμενες ημέρες». Ανέφερε ότι «ζούμε σε ημέρες ψεύτικων γεγονότων» και σημείωσε ότι οι φωτογραφίες και οι δορυφορικές εικόνες των νεκρών πολιτών στους δρόμους των… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.