Επίγεια κόλαση στη Νέα Σμύρνη: “Εισαγγελική έρευνα στο σχολείο της 10χρονης – Προφυλακίστηκε ο πα-Τέρας”

(Πηγή: thefaq.gr)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος πατέρας ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση της 10χρονης κόρης του, στη Νέα Σμύρνη. Την ίδια ώρα, οι αρχές εξετάζουν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των εκπαιδευτικών του σχολείου της 10χρονης.
Ο 47χρονος, μετά την απολογία του για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, οδηγήθηκε στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Ήδη κινήθηκαν οι διαδικασίες για την αφαίρεση της επιμέλειας του παιδιού από τον 47χρονο.
Παράλληλα, τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αναφορικά με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των εκπαιδευτικών του σχολείου του παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό κορίτσι πήγαινε καθημερινά στο σχολείο και ενώ τα σημάδια κακοποίησης, ήταν εμφανή στα χέρια του δεν υπήρξε παρέμβαση των εκπαιδευτικών.
Ο πατέρας αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση και αποδέχεται μόνο ότι χτύπαγε τη μικρή. Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση ανέδειξε τη φρίκη που έζησε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.