Βαριές αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θαν Κουκάκη: “Έχει προμηθευτεί το ελληνικό Δημόσιο το λογισμικό παρακολούθησης «predator»;”

(Πηγή: thefaq.gr)

Μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να προσπάθησε το μεσημέρι να “σβήσει τη φωτιά” από την αποκάλυψης της παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για παρακολούθηση “από ιδιώτη σε ιδιώτη” αλλά … φαίνεται ότι δεν έπεισε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το αν το ελληνικό Δημόσιο έχει προμηθευτεί το λογισμικό παρακολούθησης «predator» της εταιρίας INTELLEXA, ζητά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή τη συστηματική παρακολούθηση δημοσιογράφου που ερευνούσε μεταξύ άλλων και υποθέσεις διαφθοράς.

Όπως σημειώνει, «μετά τις διώξεις κατά δημοσιογράφων και την ώρα που διεθνείς οργανώσεις καταγγέλλουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη για φίμωση και έλεγχο του Τύπου, σήμερα αποκαλύπτεται πως παρακολουθούνταν ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.