Πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους μετά τη χθεσινή βραδιά στο Kontra! Κώστας Βαξεβάνης: “Πρώην πρωθυπουργός στο Novartisgate – Ο κ. Στουρνάρας είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση μετά τις κατηγορίες του Μανιαδάκη” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Μπορεί τα ΜΜΕ – με καραμπινάτη απόδειξη ΟΛΑ τα πρωινάδικα το πρωί της Τρίτης – να κρύβουν επιμελώς το σκάνδαλο #novartis, αλλά μετά τη χθεσινή βραδιά στο Kontra και την εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, σίγουρα πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους στη συνέχεια! Ποταμός αποκαλύψεων από τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento, σε συνέντευξή του το βράδυ της Δευτέρας

Ευχαριστώ την @AGiamali και το @KontraChannel που μου έδωσαν χρόνο για να εξηγήσω όσα έχουν συμβεί με το σκάνδαλο #Novartis αλλά και τη συνωμοσία για να εξολοθρευτούν όσοι το αποκάλυψαν. Όπως διαπιστώνετε, πάρα τα όσα αποκαλύφθηκαν (και) στην εκπομπή, επικρατεί… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.