«Μην ακούς αυτούς που σου λένε ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Να ακούς αυτούς που λένε ότι μπορείς να τα καταφέρεις – Ίριδά μου είμαι στην κορυφή» – Τα συγκλονιστικά τελευταία “λόγια” του Αντώνη Σύκαρη στην εγγονούλα του

(Πηγή: thefaq.gr)

Θρήνος στον κόσμο της ορειβασίας. Απεβίωσε όταν κατέβαινε από το βουνό Νταουλαγκίρι, που ανήκει στην οροσειρά των Ιμαλαΐων, σε ύψος 7.400 μέτρων, ο κορυφαίος Ελληνας ορειβάτης Αντ, Συκάρης όταν αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και τελικά υπέκυψε.

Ο Ελληνας ορειβάτης, ο οποίος είχε τεράστια πείρα, έφθασε εχθές (11/4) στην κορυφή του βουνού ύψους 8.167μ. και μάλιστα μέσω των social media, είχε γνωστοποιήσει την επιτυχία του.

«Σήμερα, 11 Απριλίου 2022, ώρα Νεπάλ 12:50, βρίσκομαι στην κορυφή του Dhaulagiri 8.167 μέτρα. Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή: Στον Νίκο Παπανδρέου και την οικογένειά του. Στον Μπάμπη Τσουπρά και στην οικογένειά του. Και στον Ερμή – Θεοφάνη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.