Γλυκά Νερά – Συγκλονιστική η κατάθεση του άντρα της ΕΛΑΣ που μπήκε πρώτος στη σκηνή του εγκλήματος: “Είπα, ή αυτός είναι πολύ σοκαρισμένος ή … παίζει θέατρο” – Δυσαρεστήθηκε ο Μπάμπης από την κατάθεση!

(Πηγή: thefaq.gr)

Έναν ψυχρό άνδρα ο οποίος έμοιαζε σοκαρισμένος με την πρώτη ματιά αλλά τελικά έπαιζε θέατρο, βλέποντας τη γυναίκα του νεκρή στο κρεβάτι, περιέγραψε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο αστυνομικός που πήρε το μωρό της νεκρής Καρολάιν στην αγκαλιά του, λίγη ώρα μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Είδε τον σκύλο του κρεμασμένο από την κουπαστή της σκάλας και απλά το προσπέρασε σαν να μην έγινε ποτέ, . Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντίδραση. Μου έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του ή η έλλειψη αντίληψης της κατάστασης, ανέφερε μεταξύ άλλων ο αστυνομικός που άνοιξε τον κύκλο των καταθέσεων στη δίκη ενώπιον του ΜΟΔ.

Η κατάθεση του αστυνομικού προκάλεσε δυσφορία στον κατηγορούμενο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που πήρε το λόγο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.