Ευρωβαρόμετρο: Έρευνα ταφόπλακα στα χτεσινά ψεύδη Μητσοτάκη ότι διαχειρίστηκαν με επιτυχία τις κρίσεις! “Οι 3 στους 4 Έλληνες δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα χαράτσια ήδη πριν τη ρωσική εισβολή, όταν 2 στους 3 κατοίκους της ΕΕ δήλωναν ότι δεν αντιμετωπίζουν δυσκολίες”

(Πηγή: thefaq.gr)

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Εν προκειμένω, διήρκεσε λιγότερο και από … 12 ώρες!

– Διαβάστε: Προκλητικός μέχρι τέλους! Με 28.205 νεκρούς, ασθενείς να καίγονται σαν τις λαμπάδες σε ΜΕΘ και πληθωρισμό σχεδόν 9% (ρεκόρ 25ετίας) ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει: «Διαχειριστήκαμε με αποτελεσματικότητα όλες τις κρίσεις»

Όπως λοιπόν περιγράφει το νέο Ευρωβαρόμετρο που δημοσιοποιήθηκε για τον χειμώνα 2021-2022, 1 στους 2 Έλληνες (49%) αγωνιούσε για την κάλυψη των δαπανών της οικογένειας και του νοικοκυριού, ποσοστό σχεδόν διπλάσιο του μέσου όρου της ΕΕ των 27 (26%).

Αδυναμία πληρωμής των μηνιαίων λογαριασμών ανέφεραν πάνω από 3 στους 4 Έλληνες (77%, έναντι 33% στην ΕΕ των 27). Η αδυναμία αυτή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.