Σφυροκοπεί Μητσοτάκη – Σταικούρα – Σκυλακάκη στη Βουλή ο Νίκος Παππάς για τον “συμπληρωματικό” προυπολογισμό: «Εμμένετε στη λιτότητα, απουσιάζετε από τον διάλογο για το Σύμφωνο Σταθερότητας, φέρνετε πλεονάσματα 4,5% για 20 χρόνια»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Είστε δέσμιοι ιδεών, οι οποίες μεταθέτουν την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την προοπτική της ανάπτυξης σε ένα αβέβαιο μέλλον. Είστε δέσμιοι της λογικής που λέει ότι πρέπει να προηγείται η δημοσιονομική πειθαρχία, σε μια καταστροφική λογική, ειδικά για μια περίοδο κρίσης», τόνισε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, στη βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό.

Ο ίδιος ανέδειξε τη σημερινή «στροφή» Σκυλακάκη, ο οποίος βλέπει πλέον την ακρίβεια ως «μόνιμο φαινόμενο και όχι ως παροδικό», και ζήτησε «ανάλογη απόκριση πολιτικής». Επεσήμανε, ακόμα, ότι δεν μπορεί… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.