Κάτι αντιδρά … στo σιωπητήριο του Μαξίμου στο γαλάζιο στρατόπεδο! “Γκάζια” Ρουσόπουλου στον Γεραπετρίτη για τις επαφές με Φουρθιώτη: “Εγώ δεν θα του απαντούσα ποτε. Δεν απαντούσα σε εκδότες όχι γιατι διαφωνούσαν αλλά αν είχαν αντιδεοντολογική συμπεριφορά στη δημοσιογραφία”

(Πηγή: thefaq.gr)

Φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα σφυγμός … στη ΝΔ, παρά το ισοπεδωτικό “σιωπητήριο” ακόμα και με διαγραφές, που έχει επιβάλει το Μαξίμου την εποχή Μητσοτάκη. Έτσι, άγρια “γκάζια” στον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον έναν από τους δύο Ηρακλειδείς του Πρωθυπουργού, έβαλε εμμέσως ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση Καραμανλή, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο κ. Γεραπετρίτης προσπάθησε χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ να παρουσιάσει την επικοινωνία που είχε με τον τηλεπαρουσιαστή ως τυπική χωρίς πολλές πολλές οικειότητες όπως είθισται να κάνει ένας υπουργός με τους δημοσιογράφους. Ωστόσο, ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές του κόμματός του δε φαίνεται να πείθονται με τον… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.