Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την αποστολή (πραγματικής) ανθρωπιστικής βοήθειας από την “Αλληλεγγύη για Όλους” στην Ουκρανία – Περίπτερο στο Συνέδριο στο Τάε Κβο Ντο

(Πηγή: thefaq.gr)

Τη στήριξή του στην πρωτοβουλία της καμπάνιας «Αλληλεγγύη για Όλους» σχετικά με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους της Ουκρανίας στις 5 Μαΐου εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (14-17 Απριλίου) θα υπάρχει περίπτερο της «Αλληλεγγύης για Όλους» για την συλλογή χρημάτων και ανθρωπιστικού υλικού.

Παράλληλα σημειώνεται ότι η βοήθεια θα διανεμηθεί στους Γιατρούς του Κόσμου και στις ελληνικές ομογενειακές οργανώσεις της Οδησσού με τη βοήθεια της «Κίνησης Δημοκρατικού Ελληνισμού της Διασποράς – Μία Ελλάδα».

«Η ανάγκη για ειρηνευτικές και ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες στην Ουκρανία είναι μεγαλύτερη από ποτέ…. Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.