Κωστής Χατζηδάκης: “Χασάπης” των εργασιακών – Με αιφνιδιαστική τροπολογία καταργεί την κυριακάτικη αργία στα φροντιστήρια

(Πηγή: thefaq.gr)

Την οργισμένη αντίδραση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) προκάλεσε η τροπολογία που κατέθεσε ο Κωστής Χατζηδάκης στο νομοσχέδιο με το ψευδεπίγραφο τίτλο «Δουλειές Ξανά» καθώς καταργεί την κυριακάτικη εργασία. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΟΙΕΛΕ, επιβάλλει την «εθελοντική εργασία». Η Ομοσπονδία καλεί τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Τετάρτης στις 10 έξω από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, η ΟΙΕΛΕ τονίζει «δεν έχει τέλος η παροχή “δώρων” στους επιχειρηματίες της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ο υπουργός Εργασίας κ. Χατζηδάκης, μετά τη νομιμοποίηση της “εθελοντικής” εργασίας στα ιδιωτικά σχολεία, τώρα, με αιφνιδιαστική τροπολογία (εννοείται χωρίς κανένα διάλογο με τους εργαζόμενους), ορίζει, με… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.