3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – Θρίαμβος Τσίπρα: Με το συντριπτικό 73,5% ψηφίστηκε η πρόταση του για εκλογή προέδρου και ΚΕ από τα μέλη!

(Πηγή: thefaq.gr)

Με το εμφατικό 73,5% – παρά τα όσα διέδιδαν κορυφαία στελέχη της Ομπρέλας περί ενός ποσοστού τουλάχιστον 35% που θα καταψήφιζαν – υπερψηφίστηκε από τους Συνέδρους η τολμηρή πρόταση – τομή του Αλέξη Τσίπρα, που γυρίζει σελίδα και μετατρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην μεγάλη Αριστερή παράταξη του προοδευτικού χώρου!  Αξιζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στις κάλπες υπήρξε μαζική!

Πιο συγκεκριμένα το εντυπωσιακό 73,52% των ψήφων συγκέντρωσε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για απευθείας εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση.

To … 25,83% των ψήφων συγκέντρωσε η πρόταση των 14 στελεχών που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» ( Δημήτρης Βίτσας, Νίκος Βούτσης, Θοδωρής Δρίτσας, Έφη Καλαμαρά, Κατερίνα Κνήτου, Πάνος Λάμπρου, Ανδρέας Ξανθός, Δημήτρης Παπαδημούλης, Μιχάλης Σαμπατακάκης, Ράνια… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.