Από τη Θεσσαλονίκη στο Χονγκ Κονγκ: Πώς η μπουγάτσα έγινε μάθημα σε πανεπιστήμιο

(Πηγή: www.cnn.gr)

ΕΛΛΑΔΑ Από τη Θεσσαλονίκη στο Χονγκ Κονγκ: Πώς η μπουγάτσα έγινε μάθημα σε πανεπιστήμιο Newsroom Ανανεώθηκε: Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 13:05 35

Καθηγητής για μια ημέρα ο Φίλιππος Μπαντής ΑΠΕ – ΜΠΕ

Παίρνει στα χέρια του τη ζύμη και με γρήγορες κινήσεις και μοναδική μαεστρία τη μετατρέπει εν ριπή οφθαλμού σε φύλλο μπουγάτσας, που έχει μέγεθος σεντονιού, προκαλώντας τον ενθουσιασμό όλων όσοι τον παρακολουθούν μέσα από μια οθόνη υπολογιστή.

Ο Φίλιππος Μπαντής, ο οποίος διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά και μακροβιότερα μπουγατσατζίδικα της Θεσσαλονίκης, έγινε «καθηγητής» για μια μέρα, αφού δίδαξε online τα «μυστικά» της μπουγάτσας σε μαθητές πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ.Στο… Πηγή (Πηγή: www.cnn.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.