Εξέλιξη με δημοσίευμα της Haaretz φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση της παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θ.Κουκάκη: “Ισραηλινή εταιρεία πίσω από το λογισμικό – μπορεί να είναι πελάτης της η ελληνική κυβέρνηση”

(Πηγή: thefaq.gr)

Μεγάλες διαστάσεις και στο εξωτερικό λαμβάνει η υπόθεση της παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Σε άρθρο της με τίτλο «Συναγερμός: Αποκαλύφθηκε η πρώτη χρήση μυστηριώδους ισραηλινού λογισμικού κατασκοπείας στην ΕΕ», η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz αναφέρεται αναλυτικά στο χρονικό των αποκαλύψεων, καταγράφει τις αντιδράσεις και σχολιάζει την απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης.

«Επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα η πρώτη περίπτωση Ευρωπαίου υπηκόου που στοχοποιήθηκε με το spyware Predator, το οποίο δημιούργησε η ισραηλινή εταιρεία Cytrox» γράφει συγκεκριμένα η Haaretz.

«Ο Θανάσης Κουκάκης, ένας ερευνητής δημοσιογράφος του CNN Greece, ο οποίος έχει συνεργαστεί επίσης με τους Financial Times και το CNBC και καλύπτει ένα από τα μεγαλύτερα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.