Και ύστερα ήρθαν οι … μέλισσες! Μετά το δείπνο και τα χαμόγελα Ερντογάν – Μητσοτάκη στην Πόλη, και άσκηση κατάληψης ελληνικού νησιού στα “μουλωχτά”! Τι αποκάλυψε το Nordic Monitor

(Πηγή: thefaq.gr)

Σύμφωνα με την ερευνητική ιστοσελίδα Nordic Monitor, η άσκηση περιελάμβανε ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο τούρκοι κομάντος καταλαμβάνουν ένα νησί και τοποθετούν την τουρκική σημαία.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι ομάδες υποβρύχιας επίθεσης (SAT) άρχισαν να επιτίθενται σε στόχους στο νησί Yılancık, κοντά στο Muğla. Ενώ μια ομάδα έπεφτε στο νερό από ελικόπτερο, μια άλλη ομάδα προσέγγιζε το νησί υποβρυχίως. Οι ομάδες συνοδεύονταν από μια άλλη που προσγειώθηκε με αλεξίπτωτα στο νησί. Αφού οι ομάδες κατέστρεψαν τους εχθρικούς στόχους, η τουρκική σημαία υψώθηκε στο «κατακτημένο» νησί.

Η ναυτική άσκηση Mavi Vatan (Γαλάζια Πατρίδα) 2022, η οποία διεξήχθη ταυτόχρονα στο Αιγαίο, τη Μαύρη Θάλασσα και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.