Και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας έφερε “πρωταθλητές” στο ακριβότερο ρεύμα! “Και σήμερα το Μαξίμου βάζει πλάτη στην αισχροκέρδεια και στηρίζει τα υπερκέρδη στο καρτέλ της ενέργειας” !

(Πηγή: thefaq.gr)

Η Ελλάδα του Μητσοτάκη αναδεικνύεται για μία ακόμα ημέρα «πρωταθλήτρια», έχοντας την υψηλότερη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος, ανά Μεγαβατώρα, όπως αποτυπώνεται και στον σχετικό πίνακα της ΡΑΕ.

– Διαβάστε: Πασχαλιάτικο “σταύρωμα” … Μαξίμου από Κύρτσο: «Δύο νέους δισεκατομμυριούχους έφτιαξε ο Κ.Μητσοτάκης με το φυσικό αέριο. Τον έναν τον “τρέχει” με Γεραπετρίτη και τον άλλον με τη … Ντόρα” !

Όπως ανακοίνωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η μέση ημερήσια τιμή στην Ελλάδα εκτοξεύθηκε στα 252,12 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 10,5%. Ενδεικτικά, αξίζει να υπογραμμιστεί πως δεύτερη είναι η Κροατία στα 246,57.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση πραγματοποιεί ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, με… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.