ΣΥΡΙΖΑ: «Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ επιβεβαίωσε ξανά πως το κόλλημα που έχει με τους Γλύξμπουργκ είναι διαχρονικό και αταλάντευτο! Ο Μητσοτάκης προσβάλλει το ίδιο του το κόμμα»

(Πηγή: thefaq.gr)

Δηκτική απάντηση στη Νέα Δημοκρατία και στον πανικόβλητη ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το «σφυροκόπημα» του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το Τατόι δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας δεν υπάρχει πλέον λόγος να καταθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημόσια διαπιστευτήρια στον τέως βασιλιά. Η ΝΔ δεν είπε κουβέντα για τις κυβερνητικές επιδιώξεις γύρω από το δημόσιο κτήμα Τατοΐου, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για συνομωσιολογικούς ισχυρισμούς.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «η σημερινή ηγεσία της ΝΔ επιβεβαίωσε ξανά πως το κόλλημα που έχει με τους Γλύξμπουργκ είναι διαχρονικό και αταλάντευτο. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πως το θέμα δεν είναι η συνάντηση ενός Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρίγκηπα Κάρολο».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «το θέμα είναι οι επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.