Άνοιξε το στόμα του και μίλησε με ονοματεπώνυμα ο Γ. Κύρτσος για την “εύνοια” Μητσοτάκη στο λόμπι φυσικού αερίου: ” Ο Γεραπετρίτης γαμπρός του Νο2 της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – η οικογένεια Μητσοτάκη παραδοσιακές σχέσεις με τον όμιλο Μυτιληναίου” (ηχητικό)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ο Μητσοτάκης είναι όμηρος ενός ενεργειακού λόμπι φυσικού αερίου, των λεγόμενων “αεριούχων”», είπε Στο Κόκκινο και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος.

Κωμικοτραγικό να καλύπτουμε τις ενεργειακές μας ανάγκες, εισάγωντας ηλεκτρική ενέργεια από ρυπογόνες λιγνιτικές μονάδες των δυτικών Βαλκανίων»

«Όταν εκτινάσσονται οι τιμές του αερίου, κάθε χώρα προσπαθεί να αμυνθεί με αυτά που διαθέτει, όπως στην περίπτωση της Ελλάδας με το λιγνίτη. Επειδή όμως ο Μητσοτάκης είναι όμηρος ενός ενεργειακού λόμπι φυσικού αερίου, επιμένει υπέρ των λεγόμενων αεριούχων.

Στην κυβέρνηση είναι πολύ ισχυρός ο κ Γεραπετρίτης ο οποίος είναι γαμπρός νούμερο δύο του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Επίσης έχουμε παραδοσιακές σχέσεις της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.