Πρόστιμο στον Real 97.8 μετά από 5 χρόνια για απρεπείς αναφορές του Πέτρου Κωστόπουλου σε Καρανίκα – Παππά – Τσίπρα – Βαρουφάκη

(Πηγή: thefaq.gr)

– «Εκείνος που είναι καυλωμένος, συγγνώμη, εκείνος που είναι καυλωμένος με τις στολές των αστροναυτών κι έχει πάθει από το πρωί ταράκουλο, ποιος παθαίνει με στολές; Ποιος είναι στρατόκαυλος; Ένας είναι, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, ο κ. Καμμένος…».

Μετά από 5 χρόνια το ΕΣΡ τιμώρησε τον Real 97.8 για λεγόμενα του Πέτρου Κωστόπουλου μέσα από τον αέρα του. Συγκεκριμένα, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επέβαλλε πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ στον ραδιοσταθμό, για εκπομπές του πρώην μεγαλοεκδότη που έγιναν στις 31/01 και 01/02 του 2017, έπειτα από σχετική καταγγελία που υπεβλήθη στις 02/02 του ιδίου έτους.

Οι επίμαχες φράσεις του Πέτρου Κωστόπουλου, που σύμφωνα με το ΕΣΡ οδήγησαν στο πρόστιμο, αφορούσαν κυρίως στελέχη της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Λούκα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.