Και ξανά προς την ιδιωτικοποίηση τραβά η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Πλεύρη! Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Αντί να προσλάβει επικουρικό προσωπικό «χαρίζει» το ΕΚΑΒ σε ιδιώτες

(Πηγή: thefaq.gr)

Με την πανδημία να μην υποχωρεί στη χώρα μας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει τις πολιτικές της τακτικές και κάνει για ακόμα μια φορά αυτό που ξέρει καλύτερα… ιδιωτικοποιήσεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, προς ιδιωτικοποίηση μέρους των δραστηριοτήτων του ΕΚΑΒ προχωρά αυτή τη φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Πλεύρη, σπαταλώντας ξανά χρήματα των πολιτών, αντί να προσλάβει επικουρικό προσωπικό για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.

Πιο αναλυτικά, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής πρόκειται να συνάψει Σύμβαση με Ιδιωτική Εταιρεία ασθενοφόρων για να εκτελεί την διενέργεια δευτερογενών διακομιδών σε πρώτη φάση για τα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός, «Σισμανόγλειο» και «Ιπποκράτειο», σύμφωνα με όσα σημειώνει η… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.