Προνόμιο μόνο οικογένειας Μητσοτάκη το βόλεμα γόνων! Καμιά κάλυψη και επικό “άδειασμα” Γιάννη Οικονόμου στον Άδ Γεωργιάδη για την πρόσληψη της κόρης του στην εταιρεία που εκμεταλλεύεται το Ελληνικό!

(Πηγή: thefaq.gr)

Άλλα “δικαιώματα”  έχει  η “Σαγκάδα Φαμίλια” και άλλο οι … “πληβείοι”, στη διαχείριση της εξουσίας! Η μερίδα του λέοντος, ανηκει πάντα στους πρώτους.Πόσο μάλλον όταν από τους άλλους κάποιοι θα θεωρούνται πάντα … “μουσαφιρεοι” στην αυλή!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δέχθηκε ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχετικά με την πρόσληψη της κόρης της Ευγενίας Μανωλίδου, συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης, στο Ελληνικό . Το τελευταίο γεγονός έχει προκαλέσει εκνευρισμό και δυσαρέσκεια ακόμα και στο Μαξίμου. Παρά βέβαια το γεγονός ότι την ίδια εβδομάδα αποκαλυφθηκε η προσληψη του γιου του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου, ως βοηθού Ισπανού ευρωβουλευτή, ενώ και η κόρη του έχει προσληφθεί σε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.