“Σκίζει” … Σαμαρά το Μαξίμου μετά το “κόντεμα” Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ : ” Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που ξανάκανε τη ΝΔ κυρίαρχη … είναι γνωστές οι θέσεις Σαμαρά” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Στο ευαίσθητο σημείο του χτύπησε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρώτου, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπου άφησε αιχμές για τη φυσιογνωμία της γαλάζιας παράταξης.

Ο Γιάννης Οικονόμου δέχθηκε ερώτηση στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για το αν ο Αντώνης Σαμαράς ασκεί εσωκομματική αντιπολίτευση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να «σφάζει» με το γάντι τον πρώην πρωθυπουργό και να του  υπενθυμίζει  την εκλογική του ήττα το 2015.

«Η άποψη, η φιλοσοφία, η στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μία στρατηγική η οποία έχει δικαιωθεί από τα πράγματα, όχι μόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΝΔ έχει πετύχει τις εκλογικές επιδόσεις αλλά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.