Συνεχίζεται η “σφαγή” με συντονισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Σε δυσθεώρητα ύψη πλέον η βενζίνη (2,2 μέση τιμή, 2,50 στα νησιά) – 8η πιο ακριβή χώρα στον κόσμο η Ελλάδα, 3η στην ΕΕ!

(Πηγή: thefaq.gr)

Την 8η πιο ακριβή βενζίνη στον κόσμο πληρώνει ο Έλληνας οδηγός κάθε φορά που πάει στο βενζινάδικο, ενώ παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως η μέση τιμή θα παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα πάνω από το όριο των 2 ευρώ ανά λίτρο.

Το «ράλι» της τιμής της βενζίνης έρχεται να προστεθεί στους διαρκώς αυξανόμενους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και την ανατίμηση πολλών βασικών προϊόντων, γεγονός που δημιουργεί ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, παρά τις όποιες κυβερνητικές παροχές.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), από την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαΐου, αναμένονται σημαντικές αυξήσεις στην… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.