Γελάγανε και τα μουστάκια του ! Ενθουσιασμένος ο Αλέξης Τσίπρας από την αναταπόκριση του κόσμου και στην Κρήτη απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής: Να δώσετε την Κυριακή μήνυμα νίκης στις επόμενες εκλογές

(Πηγή: thefaq.gr)

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την Επισκοπή Ρεθύμνου, απ’ όπου ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κάλεσε όλους τους πολίτες να βρεθούν στα εκλογικά κέντρα την ερχόμενη Κυριακή σε όλη την Ελλάδα σε πολλά σημεία σε όλους τους νομούς, σε χωριά και σε πόλεις για να ενισχύσουν όπως είπε: «…την εσωκομματική μας Δημοκρατία, να ενισχύσετε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με αυτό τον τρόπο να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αλλαγής πολιτικής αλλαγής, που έχει ανάγκη ο τόπος… Δεν σας καλούμε την Κυριακή που έρχεται να ενισχύσετε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σας καλούμε να δώσετε μήνυμα ότι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.